Συμβουλές για κολόνιες και αρώματα ανδρών που αγοράζουν τυφλούς

Έτσι είστε έτοιμοι να πάρετε το παιχνίδι μυρωδιάς σας σε υψηλότερο επίπεδο. Μπράβο! Μια κολόνια ποιότητας θα σας αναγνωρίσει από πολλούς διαφορετικούς άνδρες, των οποίων η αντιιδρωτική μασχάλη (ή η απουσία) κάνει την αρωματική τους ομιλία.

Για να μην πω ότι υπάρχει κάτι που δεν πάει καλά με τη μυρωδιά των συμβατικών. Ακόμη, μερικές φορές θέλετε λίγο πλεονέκτημα, και μια αξιοπρεπής κολόνια θα σας προσφέρει απλά αυτό.

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, πολλοί άντρες θέλουν να επισκεφθούν τοποθεσίες λιανικής. Το εμφανές όφελος είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε μια συλλογή αρωμάτων πριν ακολουθήσετε μια επιλογή. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές κακές υπηρεσίες:

Η αποφασιστικότητά σας θα αρωματικα ντουλαπασσε ό, τι υπάρχει στο απόθεμα.

Ποιότητες όπως η διάρκεια ζωής και το sillage μπορεί να μην αξιολογούνται με ακρίβεια.

Κάθε κολόνια θα μυρίζει διαφορετικά όταν είναι στο δέρμα σας και ανταποκρίνεται με την επιστήμη του σώματός σας. Εννοια, αυτό που μυρίζετε αφού επιστρέψετε στο σπίτι και εκτοξεύσετε μερικά θα είναι πιθανότατα μοναδικό σε σχέση με αυτό που μυρίζετε σε μια κάρτα παραδείγματος.

Η αγορά σας μπορεί να επηρεαστεί από την αξιολόγηση κάποιου άλλου, παρόμοιο με ένα ελκυστικό δεξί χέρι εξυπηρέτησης πελατών που δεν κατανοεί τις προτιμήσεις σας όπως και εσείς.

Πιθανότατα θα πληρώσετε ένα πλεόνασμα.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις σκέψεις, ίσως θέλετε να αγοράσετε την κολόνια σας στον ιστό, ρίχνοντας πραγματικά τα ζάρια και “αγορές με προβλήματα όρασης”, παραμένοντας προσεκτικά αισιόδοξοι. Είχα πραγματικά πολύ υψηλές κολόνιες τυφλών αγορών. Επί του παρόντος, μοιράζομαι τους τρόπους μου να κάνω κάτι τέτοιο μαζί σας.

Συμβουλή # 1. Συμβουλέψτε τους ειδικούς. Το YouTube είναι ένα απίστευτο hotspot για έρευνες της Κολωνίας από διαφορετικούς θεωρημένους πλοιάρχους και ειδικούς. Αναζητήστε “αρώματα κορυφαίων ανδρών” στο YouTube για να εντοπίσετε μια Ορδή κορυφαίων 10/20 εγγραφών της Κολωνίας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και σημειώστε αρώματα που ακούγονται ελκυστικά. Πραγματικά επικεντρωθείτε σε αυτά που κάνουν πολλές υποβαθμίσεις. Επί πλέον, μην βιαστείτε να δικαιολογήσετε μια συγκεκριμένη κολόνια, καθώς έλαβε μια τρομερή έρευνα.

Συμβουλή # 2. Μελετήστε τους ελέγχους πελατών. Υπάρχει μια μέτρια δέσμη γνωστών προορισμών έρευνας αρώματος στον ιστό. Βρήκα fragrantica.com για να έχετε τα πιο πολύτιμα δεδομένα. Ακολουθεί ένα σύντομο εγχειρίδιο για την αποκρυπτογράφηση των δεδομένων που θα βρείτε στο Fragrantica.

Επιθεωρήστε τις “θεμελιώδεις συμφωνίες”. Αυτά είναι τα γενικά αρώματα που υπάρχουν σε κάθε άρωμα. Βασίστε την επιλογή σας για να αγοράσετε μια κολόνια σε συμφωνίες που σας αρέσουν κατηγορηματικά, ή αποστροφή. Μπορεί να χρειαστεί επένδυση, πειραματισμός για να καταλάβετε ποιες είναι οι προτιμήσεις σας.

Κοιτάξτε το περίγραμμα της ράβδου. Στο μεσαίο τμήμα υπάρχει ένα περίγραμμα ράβδου που δείχνει τα συναισθήματα των πελατών, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των ατόμων που λατρεύουν, όπως και απεχθάνονται το άρωμα. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με τις μυρωδιές με τεράστιες ποσότητες αποστροφής. Σε γενικές γραμμές, όσο πιο απολαυστικό και αγαπημένο είναι ένα άρωμα, τόσο πιο πιθανό είναι να σας αρέσει/αγαπάτε ότι ήταν καλά.

Αγνοήστε εντελώς την απεικόνιση του αρώματος του Fragrantica. Η πλειοψηφία αυτών είναι απλό μαξιλάρι και δεν έχουν σχεδόν καθόλου χρήσιμα δεδομένα.

Επιθεωρήστε τη διάρκεια ζωής και τις εκτιμήσεις του αρώματος. Αυτά είναι ζωτικής σημασίας. Η διάρκεια ζωής αναφέρεται στο πόσο καιρό ένα δεδομένο άρωμα παραμένει αισθητό. Η καλύτερη μυρωδιά κολόνια αξίζει λίγο αν υποθέσουμε ότι εξαφανίζεται μετά από λίγο. Να είστε προσεκτικοί αγοράζοντας κολόνιες που απεικονίζονται ότι έχουν ατυχή διάρκεια ζωής.

Το Sillage αναφέρεται στο πόσο καλά μπορεί να μυρίσει ένα άρωμα από άλλους. Μπορεί να μην θέλετε να είστε το πρόσωπο που όλοι μυρίζουν από 10 πόδια μακριά. Υπό την προϋπόθεση ότι αυτό ισχύει, το sillage μπορεί να μην είναι βασικό για εσάς. Εγώ για ένα φοράω κολόνια περισσότερο για δικό μου πλεονέκτημα από αυτό των διαφορετικών ομάδων ανθρώπων”, οπότε δεν κολλάω πολύ στο sillage.

Για να τονίσουμε, η διάρκεια ζωής είναι ζωτικής σημασίας. Επιπλέον, όπου η γεύση σε ένα συγκεκριμένο άρωμα δεν διευθετείται εξ ολοκλήρου από το άτομο, η διάρκεια ζωής και το άρωμα θα είναι γενικά περισσότερο ζήτημα επιστήμης και αλήθειας. Εννοια, μια Κολωνία διαβόητη για την ατυχή διάρκεια ζωής της πιθανότατα δεν θα συνεχίσει να είναι εξαιρετικά χρονοβόρα στο δέρμα σας, όλα τα πράγματα που εξετάζονται.

Εναλλακτικά διαβάστε τους ελέγχους πελατών. Σε περίπτωση που το κάνετε, μην τους δώσετε πολλά αποθέματα. Συνεχώς ορισμένα άτομα θα λατρέψουν κάθε κολόνια, ενώ άλλοι δεν θα το αντέξουν. Πολλά άτομα θέλουν να χρησιμοποιούν λέξεις πέντε δολαρίων, προσπαθώντας να ακούγεται μοντέρνο χωρίς πραγματικά να λέει τίποτα. Έχω εντοπίσει ότι οι καλύτερες έρευνες (και οι μόνες που θεωρώ ως επί το πλείστον) προέρχονται από κυρίες.

Συμβουλή # 3. Αγοράστε μια κολόνια. Έχω κάνει κάθε μία από τις αγορές μου στο eBay, ωστόσο υπάρχουν διαφορετικά σημεία για να ψωνίσετε πάρα πολύ. Κατά την πραγματοποίηση μιας αγοράς, συνιστώ να συμμορφώνεστε με τους συνοδευτικούς κανόνες.

Απλά αγοράστε από εμπόρους με αξιοσημείωτα αρχεία αφοσίωσης των καταναλωτών. Αυτό είναι για να εγγυηθεί ότι δεν θα καταλήξετε με ένα ψεύτικο/knockoff, το οποίο είναι γνωστό ότι υπάρχει.

Ενώ ψάχνετε για καλές ρυθμίσεις, κρατήστε μακριά από τις γελοία μεγάλες ρυθμίσεις, καθώς αυτές μπορεί να είναι απομιμήσεις/νοκ-άουτ.

Αγοράστε ένα δοχείο 100mL (~3.4 oz) αντί για ένα δοχείο 50mL, Η εξήγηση είναι ότι υπάρχει τόσο μεγάλη καλύτερη αξία σε μια κανάτα 100mL. Οι πιθανότητες είναι καλές που υποθέτοντας ότι έχετε κάνει τη δουλειά σας, θα σας αρέσει η κολόνια που έχετε επιλέξει και επιθυμείτε να την φορέσετε ξανά και ξανά – ανεξάρτητα από το αν δεν είναι το #1 σας. Θα πρέπει να έχετε ένα αξιοπρεπές απόθεμα από αυτό, λαμβάνοντας και πάλι υπόψη πόσο ελάχιστες δαπάνες εξοικονομείτε αγοράζοντας μια κανάτα 50mL.

Αγοράστε πιο προσιτές κολόνες στις αρχικές σας όχι πολλές αγορές. Θυμηθείτε ότι προσπαθείτε πραγματικά να διατυπώσετε ακριβώς το ακριβές πράγμα που είναι οι προτιμήσεις σας. Επιπλέον, δεν είναι απαραίτητα σε όλες τις περιπτώσεις παρομοιάζουν το κόστος με την ποιότητα, καθώς μερικές εξαιρετικά διάσημες κολόνες είναι επίσης εξαιρετικά οικονομικές.

Σε περίπου $20 για 100ml, Το Perry Ellis Red 360 είναι μια προστατευμένη πρώτη αγορά όπως θα ήθελα να σκεφτώ. Αυτό είναι ένα νέο, ανδρικό άρωμα που δεν είναι υπερβολικά σαφές, και είναι γνωστό ότι απολαμβάνουν οι κυρίες.

Σε $10 για 100mL, Το Cuba Gold δεν είναι υπερβολικά τεράστιο από ένα τυχερό παιχνίδι. Όπως θα ήθελα να πιστεύω ότι αυτό έχει μια αρκετά ουδέτερη από το φύλο/μετρό μυρωδιά. Πολλά άτομα το συγκρίνουν με το Le Male, ένα πιο δαπανηρό και διάσημο άρωμα.

Μπορείτε να βρείτε άλλους πιθανούς ανερχόμενους πρώτης αγοράς μέσω της αναζήτησης “top cheap cologne records” στο YouTube.

Συνολικά. Η απόκτηση της ιδανικής Κολωνίας περιλαμβάνει πειραματισμό, αφού ακόμη και μετά την εύρεση ενός που πραγματικά σας αρέσει, υπάρχουν σίγουρα άλλοι που θα σας αρέσουν περισσότερο. Σε έναν τέλειο κόσμο θα πρέπει να κατασκευάσετε μια ποικιλία από αρώματα, να εφοδιάσετε τον εαυτό σας με επιλογές με τον τρόπο με τον οποίο μυρίζετε ανάλογα με την εποχή, το γεγονός και τη συγκεκριμένη κατάσταση του νου σας.

Θυμηθείτε ότι λόγω των πολυάριθμων ακανόνιστων μεταβλητών, υπάρχει ένα συστατικό της “τυφλής αγοράς” σε κάθε περίπτωση, ενώ ψωνίζετε σε τοποθεσίες λιανικής. Έτσι, αν επισκέπτεστε μια θέση λιανικής πώλησης ή κατάστημα στο Διαδίκτυο, επενδύουν ένα λογικό μέτρο της ενέργειας εξερεύνηση πριν από την αγορά. Αυτό θα βοηθήσει με την εγγύηση ότι κάθε νέα αγορά προσθέτει ένα πολύτιμο άρωμα στην ποικιλία σας, αντί να πάει κάτω ως θρήνος.

Το καλύτερο στο ταξίδι σας άρωμα!

Leave a Comment